lördag 27 mars 2010

Frozen - not!

Långkalsonger och lite annat, krävs i dessa dagar för oss ivriga trädgårdsälskare i norrland. Det största bekymret i klädväg, är dock att hitta handskar som både är varma och smidiga. Hittills har jag inte ramlat över några med den kombinationen. De är antingen det ena eller det andra. Men idag tror jag att jag faktiskt HAR hittat ett par som faktiskt både är varma OCH smidiga:  Nelsons 'Frost' är en fodrad handske med gummibeklädda fingrar och ovansida som kan andas. Köpte ett par i förmiddags och har testat dessa idag i växthuset (där det inte var särskilt varmt kan jag säga..). Och det är ett mirakel...jag frös inte ett dugg, OCH handskarna var så smidiga att jag inte tänkte på att jag hade de på mig. SÅ ska bra handskar vara. YES!

Kunde inte motstå att köpa några påsar med dahlior också. Låter inte namnet helt underbart:  'Wishes and dreams'... Påbörjade städningen av växthuset idag och i ordningställandet inför den stora mängden frösådder. Hann inte riktigt klart, fortsätter imorgon. Ska på bokklubbs-middag med trevligt sällskap och ett glas rött. Av med trädgårdskläderna och på med några andra...


Trevlig lördagskväll!


7 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

Forstår så godt du lod dig friste af de skønne geoginer....så er der ikke langt igen til et festfyrværkeri af farver :0)

Handskerne ser lækre ud og hvor skønt at de lever op til dine forventninger Charlotte.

hav en hyggelig aften .=9

AnnCharlotte sa...

Sköna vantar är guld värda...
Önskningar och drömmar är ju precis vad det handlar om...detta vårt trädgårdsintresse ;)
Hoppas kvällen var trevlig ;)

Spirande grönt - sa...

'Wishes and dreams', det låter ju lovande:)

Rebecca

Annelie sa...

Man blir så glad när man hittar nåt som fungerar. Kanske skulle laddat upp med ett helt lager av dem?
Ha en trevlig söndag!

Annelie

Moa sa...

Så bra att hitta bra vantar.. det är ett gissel att man måste ha på sig oftast så att hitta bra är härligt. Dahlior.. jisses jag ska ju ta fram mina och sätta i krukor och se till de stora krukorna med pellisar i garaget.. många övervintrar i uterummet men alla får inte plats och nu har jag glömt dem i garaget.. dags att ta fram dem. Ha en härlig påskvecka och hoppas du blir klar med allt för dina frösådder.. Moa

Ruben sa...

Det blev ju nästan som ett kinderägg! Två önskningar i ett. Your wishes came true!!!
/Ruben

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Kinderägg..... ;-)) Absolut....!

Nu är det städat och fejat och förberett och klart...... Tittade till mina vinterförvarade dahlior i källaren och såg att det börjat gro... hurra!


/Charlotte