onsdag 15 februari 2017

Snart flyttar jag


Hej på er!

Det var i och med att jag började blogga våren 2010 som trädgård fick ta en större plats av min tid och mitt liv. Först bara som ett rent intresse men smygande kom också möjligheterna att delvis få jobba med trädgård på olika sätt. Det har blivit allt från frilansande som skribent och fotograf till webbshop, öppet i trädgården sommartid med café, växtförsäljning och butik. Har också haft uppdrag för privatpersoner och företag på olika sätt. Parallellt med de trädgårdsbetonade jobben har jag arbetat i vårt familjeföretag. En kombination som varit och är fantastisk.


Sedan något år tillbaka började jag känna att blogspot inte hade de möjligheter jag var ute efter. Jag hittade till instagram och slutade nästan att göra uppdateringar här på bloggen. Instagram är fantastiskt med sitt snabba sätt att nå ut. Och enkla. Innerst inne ville jag hitta tillbaka till bloggandet där det går att skriva och använda bilder på ett helt annat sätt än hos det kortfattade, men ack så kära instagram. 


Snart är flytten klar till min nya bloggplats i egen regi. 
Kommer att hittas på adressen: gardenflow.se 
Men inte riktigt än. 
Kvar återstår en del tekniska detaljer. 
Hoppas att ni vill följa med dit.
Tillsvidare finns jag på instagram: @charlottegardenflow

Vi ses och hörs!
/Charlotte


19 kommentarer:

Isas Trädgård sa...

Härligt Charlotte - har saknat dig i Bloggvärlden !
Självklart kommer jag att följa dig !
Ha det så gott och lycka till med allt spännande som du företar dig !
Kram/Isa

Meta sa...

Ja jag har saknat dig här på bloggen men hittade dig på IG. så jag har sett en del i alla fall men som du skriver det är kortfattat och precis som du så vill jag skriva mer så bloggen har fått leva hos mig. Så kul att du ändå tänker ha en ny Blogg klart jag följer med. Ska bli spännande.
Ha det gott och lycka till
Kram Meta

Unknown sa...

Tack Charlotte för att du delar med dig av din vackra trädgård! Ska bli så roligt att följa dig i din nya blogg, har saknat dina inlägg här.
Ha en härlig vår!
Kram Anna

Anonym sa...

Din fina trädgårdsblogg var den allra första som jag fastnade för, SÅ roligt att få följa dig igen! Jag kan nästan känna "flow" bara genom att se dina bilder och läsa, välkommen tillbaka! G Maria

Anonym sa...

Gleder meg til å følge deg videre i hagen din, du inspirerer med alle dine vakre bilder og gode tips og råd.
Fin hage-vår ønskes deg!
Heidi

Home and Lifestyle sa...

Welcome back, Charlotte!

Henrik sa...

Kære Charlotte, jeg følger da selvfølgelig med.
Venligst
HEnrik

Veronica sa...

Jag är så glad att du kommer att fortsätta i ett bloggformat och inte bara på Insta.
Mer text, tankar, och fler bilder som illustrerar!

Kommer såklart hänga :D

Kram

♥Min Eden♥ sa...

Spännande!!!

Tiziana sa...

best wishes for your new blog!
Although I liked so much too!
Hugs!
Titty

Malin sa...

Dina bilder är bara så vackra och inspirerande!
Ska bli trevligt att följa nya bloggen!

Isas Trädgård sa...

Hej igen Charlotte !
Måste bara få kika in och säga TACK för reportaget i specialtidningen från AoT som kom i går. Helt fantastiskt vilken kunskap du delar med dig av. Den kommer jag att spara och återvända till många gånger !
Allt gott !
Kram/Isa

M/S Design sa...

Ska bli kul att följa dej på den nya bloggen!
Har som du nästan övergivit min blogg och varit mer aktiv på ig, men börjar så smått komma till baka till bloggen.
Ha de bra och lycka till
Mariana

Trädgårdstid sa...

Hej!

Jag följer självklart med och är glad att du återvänder till bloggvärlden också. Det känns som om det faktiskt är en del som återvänder precis som du, och i min värld är en kombo av Insta och blogg perfekt :-)
Tack också för det intressanta reportaget i AoT, jag sög verkligen i mig det trots att jag läst om en hel del av dina rabattprojekt tidigare på bloggen!
Kram Elin

Anjas Hill sa...

Hej Charlotte!

Visst är det något "visst" med bloggen? Själv är jag ju alls inte kommersiell, men bloggen ger en möjligheter och utrymme att få skriva - ja, riktigt SKRIVA. Det behöver inte vara snabba ryck utan tar den tid som behövs. Inte, förstås, så många som orkar igenom texter som mina, men tillräckligt för att jag ska hålla ångan uppe. Jag behöver inte nå många. Annat är det för dig! Du ska ju driva företag och då är det förstås superviktigt att nå så många som möjligt.
Jag kommer definitivt följa din nya blogg och har skruvat upp förväntningarna alldeles enormt - ba' så du vet;-)
Lycka till!
Ha det super!
/Anja

Camila360 sa...

Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-BACK
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
 ogagakunta@gmail.com

Kanokporn sa...

Ha det så gott och lycka till med allt spännande som du företar dig !


Gclub

priyanka sa...


shareit
shareit download
shareit install
shareit app download
share files which is best app.

akshayavengala sa...

framaroot
framaroot apk
videoder apk download
videoder for windows
videoder for pc
videoder for android
Wait for some time to install Videoder on BlueStacks.