tisdag 30 november 2010

Dags för några bloggklappar

Genvägar är bra om det ger en extra tid och minskar stressen.... En fin genväg jag tagit de senaste åren är att köpa färdig deg till pepparkakorna... Går mycket bra :-) En annan genväg är att drastiskt minska antalet julklappar. En tredje är att inte ha så mycket på julbordet. Bara det allra godaste (viktig prioritering.... gäller att komma överens här ;-)). Barnens adventskalender hade jag tänkt välja bort i år.... men si DET gick inte alls..... Förväntningarna är stora...... Så kvällen kommer jag ägna till att försöka få i hop början av kalendern i alla fall. Det blir många tuggummin och 10-kronor.... Troligtvis en strumpa eller två också....


Sovande trädgård
I brist på en vaken trädgård kommer ni måsta stå ut med bilder inifrån värmen också en tid framöver... När jag startade bloggen i slutet av februari hade jag liksom bestämt mig för att den bara, bara skulle handla om trädgård och trädgårdsliv... Inget annat.... men man kan väl ändra sig :-) Några trädgårdssysslor är inte särskilt aktuella just nu förstås för de flesta av oss. Även om det kliar i fingrarna och jag mer än gärna skulle ta på mig arbetsbyxorna för en sväng i trädgården. Snart är det förvisso dags med fröbryderier och sådder, men inte riktigt ännu. Bilderna ovanför är från vår ena del av vardagsrummet som egentligen består två rum som sitter i hop. Samma rum där den gröna adventsgranen står. Här har jag tagit ut svängarna med juligheterna. De två vita renarna är nya för i år. Jag är tokkär i renar...
Bloggklappar 
(give aways) 


Så här i juletider tänkte jag få dela ut några julklappar till er härliga vänner! Jag har gjort i ordning två paket man får välja mellan. Rutinen är som vanligt: En hälsning = 1 lott eller en hälsning + länk = 2 lotter. Kopiera i så fall bilden ovan och länka till det här inlägget. Den 18 december drar jag vinnarna. Berätta i hälsningen hur många lotter du vill ha och vilket paket du önskar (eller så väljer du inte..... det går bra det också....). Om du inte har en blogg lämnar du din mailadress i hälsningen så kan du vara med ändå.

Paket 1
Rostig stjärna, vit skylt på pinne: GOD JUL, liten söt vas med ristat mönster på för de första snödropparna, krok/pinne att hänga något på, 
glittrande ekollon, i glas, vacker hänge/ornament i lädersnodd, adventssiffror i zink, julgranshjärta i silver, botaniskt blad som visar Klubbfibbla


Paket 2
Vit pepparkaksform (stjärna), vit dalahäst med hänge, vit ståltrådsjulgran med hänge, träbokstäver NU, 
skyltar på pinne: GOTT NYTT ÅR och Bönor, Hängande skylt i trä: GOD JUL, svart metallstjärna, BAHNO citron-verbena tvål, 
botaniskt blad som visar Taggsallad


Kram alla.... och på med yllestrumporna!




Kl. 10.00 18/12 stänger möjligheten att vara med i utlottningen. Vinnarna publiceras senare i kväll!

99 kommentarer:

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hej Charlotte! Va kul att få se lite hur ni har det inne. Ja, vad ska man göra när det inte finns någon trädgård att fotografera ... :) Kommer nog att bli lite samma här framöver...
Va spännande med bloggklappar! Jag vill gärna vara med. Länkar såklart. ;) Massa kramar!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hihi ... var lite snabb där. Lägger gärna mina lotter på paket nummer ett... ;)

Katarinas trädgård sa...

Puh, det var skönt att höra att det var färdig deg till pepparkakorna! Håller med om det andra, minska ner på julklappar och julmat (gravad lax är dock ett måste!). Jag har en ren liknande dina, han heter Lipton. Han är egentligen brun men med detta väder påminner han starkt om dina... Så fint du har det, som vanligt!

Jaaaa, jag vill ju naturligtvis vara med i din kanonutlottning, länkar så klart! Båda paketen verkar superfina, men måste jag välja lutar det åt nr 2.

Ha det bra i kylan (det är inte bättre här; -10 och rejält blåsigt, brrrr)!
Kram,
Katarina

Parkvegens Hageglede sa...

Det er kjekt å titte innomhus også.. men nå er det jammen ikke lenge til sola snur. Da starter nedtellingen til åren igjen. Men først er det jul og masse innekos. To lodd på meg, vanskelig å velge, men det blir nr.1.

Edtiaflicka sa...

Åhhh.. Jag vill va med med två lotter. Båda paketen skulle vara roliga att vinna, men får jag välja, så väljer jag nummer 1!

Julkram Ida

gittan sa...

Ullstruporna är på och halsduken och så även vantarna under en stund i förmiddag eftersom de gamla elementen inne i butiken bestämt sig för att de inte behövde fungera nu när kylan kom. Imorse var det 13 grader härinne! nu har fastighetsskötaren "mekat" med dem och värmen börjart stiga så smått. Att jag hållt mig varm beror nog mest på att det varit gott om trevliga kunder inne under dagen. Paket nummer ett föll mig i smaken och jag satsar på två lotter. Sen hoppas jag att dina barn får två stumpor i paketer för annars är det synd om foten som blev utan "hihi"
Kram gittan i ett kallt (-8) och vitt skåneland

Lone sa...

Kære Charlotte.

Hvor dejligt at blive inviteret indenfor når havearbejdet holder pause :-)

JAAAAHHH jeg vil meget gerne være med på pakke-leg ... 2 lodder til mig og skulle jeg være heldig, vil jeg helst ha' pakke nr. 1.

Hygge hygge
Lone

AnnaHelena sa...

Hej!

Vill gärna vara med i din tävling. Jag har länkat från min blogg (= 2 lotter) och väljer paket 2!

Hälsn. AnnaHelena

Unknown sa...

Charlotte! Jag sitter här med yllesockorna på och önskar mig paket nr 2:) Två lotter önskar jag mig och fortsätter mysa runt hos dig. Vilken tur att du vill visa lite innebilder, du också. Hade själv inte tänkt göra det från början, men det är ju faktiskt rätt kul:)
Ha det gott,
Charlotta

Skaparglädje sa...

Hej!
Jag vill vara med i ditt lotteri om julklappar. Jag tar två lotter och jag kan inte välja vilken paket jag vill ha båda är lika fina.
//Anne-Lie

Lotta 8`) sa...

Tjohoo :) Du har så fint, både ute och inne :) ser så mysigt ut ♥

Klart jag önskar mig en liten julklapp av dig *ler*, och det spelar ingen roll vilket paket jag önskar mig, de ser fina ut båda två! men jag satsar på två lotter och håller tummarna för mig själv ;)

Kram ♥

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hillo!
Så mysigt att få se lite inifrån ditt:-) Det gav ju sån mersmak att få se lite ur ert fjällhem tidigare!
Jag tar julen mycket lätt. Fuskar så mycket jag kan och snedda i många hörn. Det måste man ju. Färdig pepparkaksdeg är verkligen en livräddare. Hoppas att färdig luusebulldeg kommer nästa år, eftersom jag alltid glömmer saffranen...!

Jag funderar också på att visa mer ur mitt hem i vinter. Hade ju också bestämt mig för att inte ha annat än trädgård när jag började i januari... Ja egentligen hade jag bestämt mig för att vara väldigt mycket mer strikt och sträng och bara visa jobb-bilder. Men det övergav jag snabbt:-)
Och jag håller både tummar och tår att jag vinner ett vackert paket med en massa gulle-godsaker från dig:-)
Två lotter för mig.
Paket ett ELLER paket två, tack. Jag är lättroad:-))
Kraaam H.

Gunilla sa...

Hej Härliga Charlotte.

Vad fint du har gjort hos dig.
Renarna är ju jättefina. Roligt med lite annorlunda dekoration.

Jag vill jättegärna vara med på din utlottning.
Det blir lite svårt att välja men jag tar gärna paket nr,1.
Länkar naturligtvis ochså.
Så du får hemskt gärna vika 2 lotter till mig.
Och du får gärna dra den ena så att jag får vinna:o)

Ha en jättefin fortsättning på veckan.

Skönt att tassa omkring i ullstrumporna, då kan man smyga:o)

Varma Kramar/Gunilla

Dona blogg sa...

Så mycket fint du donat med när inte jag hunnit kika in. Blir så inspirerad :)

Kram!

Helena, The Swenglish Home sa...

Göta Petter så mycket fint du lottar ut som julklappar till oss bloggisar - och vips så har jag visst redan länkat till ditt inlägg, girig och hagalen som jag blev när jag såg de fina sakerna.

Vad jag försöker säga på mitt lite burdusa sätt är förstås att jag jättegärna är med i utlottningen, och även om det är rysligt svårt att välja ett favvopaket, så tror jag att jag skulle önska mig paket nr 1, om jag skulle ha en så ryslans stor tur att jag vann. Skulle denna osannolika tur inträffa, så går det utmärkt att posta till mina föräldrar i Sverige, så behöver du inte kosta på dyrt utlandsporto. Nå, det var lite att gå händelserna i förväg... ;-D

Det är SÅ mysigt att få kika in hos trädgårdsbloggerskan, och få en liten idé om miljön du rör dig i när du inte står med armbågarna i jordhögar och växthuspyssel. Och jag bara älskar ditt pynt - kulorna från The One är ju bara hur fina som helst och din hörna där vid adventsgranen ser så inbjudande ut!

Fina renar har du också, och nu är det återigen synd att vi inte bor närmare varandra, då vårt stora Garden Centre för andra året i rad har två levande exemplar som står och idisslar och ser lite Lapplandslängtande ut där i halmen.

Jättesöta individuella adventsljus du har pysslat, och överhuvudtaget gillar jag ditt färgtema med de lite murrigare men ack så stiliga bruna-svarta-olivgröna tonerna som syns i flera av bilderna. Maffigt! Känner mig lite mesig med alla mina vita ljus nu, men får lite idéer om hur jag skulle kunna "bruna till det" lite för att passa med mina tilltänkta moss-och-rost-arrangemang...

Och så än en gång ett stort, varmt tack för dina värmande och uppmuntrande ord. Jag blev riktigt rörd över din lycka-till-hälsning inför marknadsdagen (att du kom ihåg det! - försökte svara sent på lördagnatten, men din blogg vägrade att ladda), och det kändes som om du var alldeles nära mig och gav mig lite stöd - tack!

Goa Charlotte, du är en bloggpärla av stora mått (ja, knappast begränsat till bloggen!) och jag är så glad att vi har kontakt!

Kramar från en trött med glad tomtenissa,
Helena

Margot sa...

Hej Charlotte! Så fint och mysigt du har det! Vilken härlig ide att pynta med julpaket, fräscht! Visst är det skönt att det finns genvägar så man kan fuska så mycket som möjligt när det gäller julen :))
Båda dina paket är superfina så det är svårt att välja, men kanske paket nr 1, ifall turen är på min sida! Jag länkar såklart så 2 lotter för mig!
Nu får man verkligen sitta med yllesockorna på, så isande kallt som det är, -16 grader just nu, och kallare ska det bli,brrrr!!
Varm kram
Margot

Bea sa...

Hej!
Genvägar är precis vad man behöver inför julens förberedelser, det har jag i alla fall lärt mig med åren :)
Förr var det noggrannhet och stora krav på städningen, alla bakverken, pyntet och julematen förstås....och man var jättetrött när julafton kom!! Sån tur att man lär sig att det finns genvägar :)
I år jobbar jag dessutom julaftonskväll och julen här hemma blir lite annorlunda än den traditionella

Oj, så söta paket du lottar ut och innehållet = ljuvligt, klart jag vill pröva lyckan :)
Två lotter tack - länkar!
Kram /Bea

AnnCharlotte sa...

Pepparkaksdegen köper jag också...väldigt enkelt och gott ;))
Ja det är ju inte så mycket som händer i trädgårdslivet just nu och det skulle ju vara väldigt trist utan bloggandet.....
Jag tar två lotter i ditt lotteri och jag kan inte välja så jag väljer båda ;)))

Stina sa...

Genvägar är en nödvändighet! Annars blir det ju bara helt hysteriskt! (Ska också köpa pepparkaksdeg och "dega" hejvilt med ungarna! håller med om att det är svårt att göra trädgårdsinlägg just nu... men pyssel och inredning är också kul! Självklart vill jag vara med i din tävling - och länkar förståss! Fina paket båda två, men jag väljer nog nr 1!

Varm kram i kylan!
Stina

Iga sa...

cudne są te białe renifery :)
ja wybieram pakiet nr 1
pozdrawiam cieplutko :)

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Mina barn har som tur är (för mig) inte kommit på det där med att få present-adventskalender än. Däremot är de mycket bestämda om att det ska vara choklad-adventskalender ;-)Och pepparkaksdegen har jag "fuskat" med i flera år ;-) Huvudsaken är att man trivs och har kul!
Så kul med utlottning! Självklart vill även jag vara med och (kanske) vinna med så fina priser :-) Svårt val, men det faller på paket nummer två för mig om jag ska välja.

Ha det gott!
Annika

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Åh... just det jag länkar också såklart :-)
/Annika

Anita sa...

Hei Charlotte

Ja det blir ikke mye hagearbeid hos meg heller nå....koser meg inne med julegleder og sysler.

Jeg vil også være med på din utloddning, tar 2 lodd:)

Klem Anita

PS: jeg har også holdt på å laga julekalender til barna i kveld...

Anonym sa...

Hej och tack för att jag får förströelse gnm att titta in på din blogg! Nybliven trädgårdsägare som verkligen gillar din blogg och sättet du skriver på. Jag är gärna med i utlottningen av paket 2 om jag får.
trevliga hälsningar fr plusgradernas New York,
Helena

Unknown sa...

Här har jag gått omkring hemma och missat världens utlottning. Klart jag vill vara med, med två lotter och vilket paket.....det spelar ingen roll,..de är ju så himla goa båda två.

Och visst försår jag att det kan vara svårt att ha en ren och skär trädgårdsblogg den här årstiden.
För det sker ju liksom inte mycket där ute, just nu. Så självklart följer vi gärna med dig in, för du verkar ha det minst lika vackert inne som ute.
Ha det bra!
Camilla

Anonym sa...

Njuter av din blogg och vackra bilder!!
Paketen är båda så läckra,men jag väljer nr 1.
Vintriga adventshälsningar
Gudrun
-som inte har någon blogg

gudrun.ryberg@telia.com

billan sa...

Tur att man kan ändra sig:)..Det skulle bli fasligt tråkigt annars under vintermånaderna!
Ullstrumpor och skinnmössa på här!
Länkat hos mig och hoppas att en av mina två lotter ger mig tur och en julklappsvinst, gärna då nr1.
Kram!

Marianne sa...

Hej Charlotte!

Hvor dejligt med inspiration indefra, når nu kong vinter sætter en stopper for havearbejdet en stund.

Glæder mig til at deltage i din pakke leg - med 2 lodder. Pakke nr. 1 ville jeg blive rigtig glad for!

Jord under naglarna sa...

Det är lite svårt att bara blogga trädgård den här tiden. :) Jag har haft bloggtorka nu under hösten, men jag vill inte lägga bloggen på is heller så jag saknar kontakten med bloggvännerna i så fall. :)

Vilken underbar utlottning, båda paketen är jättefina (oj, vad många saker i varje!), men tvåan gillar jag kanske bäst.

Den här chansen vill jag inte missa och länkar hit från min blogg och hoppas på turen!

Leena sa...

Vilket fint lotteri med spännande vinster! Så klart vill jag vara med, och med två lotter så på köpet får jag en vacker bild på min blogg, i högra spalten ... Båda paketen är fina men jag väljer nr 1 om jag vinner.

Det är verkligen inspirerande att titta på hos andra som är så flitiga och framgångsrika med sitt odlande! Hit kommer jag nog ofta, oavsett hur det går med lottningen.
Ha en skön advent! Och köpt pepparkaksdeg är gott ...

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej Charlotte,
Fint och inspirerande som vanligt.
Första snön har nästan smält bort och nu är här bara grått och kallt här i London.
Ha det så bra.
Varm kram Ingrid

Lotta sa...

Haha, du är för go´du Charlotte. Familjen får färre klappar och snabbmat under julen så du hinner ordna lotteri i bloggvärlden.... du är inne på helt rätt spår tycker jag! ;-). Jag hälsar och länkar för två lotter. Jättesvårt att välja, men nr 1 har ett liitet övertag.

Och förresten är det jätteroligt att se interiörbilder från ditt hem. Renarna var underbara! Jag har precis suttit och dräglat över en trasmatteren från Affari. Vill ha!!

Kramar

Inger sa...

Charlotte, så fina saker du lottar ut, jag vill gärna vara med:)
Har länkat till dig, blir två lotter, OM jag vinner väljer jag paket 1.
Ha det gott!

Ölandsvindar sa...

Klart att jag vill vara med i din utlottning! Har alla yllekläder på och ska just bege mig ut i vintervädret för att köpa spark (om de inte redan är slut).
Kram
Kerstin

Gunilla sa...

Supergrattis till din otroliga tur hos Isas. Det hade jag gärna vunnit själv men du får nog glädjas åt vinsten lika mycket.


Ha en fin dag
Kramen/Gunilla

Gudrun sa...

Hej hej!
Trevlig blogg! Skön inställning till trädgårdslivet. :)
Ha det gott,
kram

Edith och Jag sa...

Hej Charlotte!
Ännu ett underbart inspirerande inlägg på din blogg. Kanske såg du hur jag inspirerats av dig till vinterpyssel när du tittade in hos mig. Dina mossträd kunde jag inte låta bli att testa. Klart att jag vill ta chansen att vinna ett fint paket. Svårt att välja bara ... men jag håller nog mest tummarna för paket nr 1. Har minsann lyckats länka så då har jag väl dubblat mina chanser.
Hälsningar Maria

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Färdig pepparkaksdeg, absolut inte ;-) men väl mycket annat.
Kul att man tänker olika.
Ha det gott i julstöket
Birgitta

Sandra sa...

Vilken fin tävling men vackra priser! :)
Jag deltar med två lotter och väljer paket 1 ifall jag skulle ha turen på min sida ;)

Kram
Sandra

Annelie sa...

Vilka fina små paket du knåpat ihop.
Självklart vill man vara med.
2 lotter tack och jag länkar gladeligen.
Gillar paket 2 som har den lilla dalahästen.

(Skulle jag vinna så går det bra att skicka till mina föräldrar.)

Lycka till, till mig själv.

Jag ser med stor nyfikenhet fram emot bilder från huset och värmen. Känner liksom du att man får väl ändra sig och göra det som passar bäst.

Gillar dina två vita renar, har varit på gång några år att köpa silverfärgade renar.

Många snölösa kramar från Annelie

Godastunder-tokigaidéer sa...

Herregud vilka mängder du lottar ut. Självklart vill man var amed på så fina saker, paket 1 väljer jag och länkar förståss från bloggen.

Kram Anna

Home and Lifestyle sa...

Hi Charlotte, I don't know if I can participate because I live in another country, but if possible you may count me in for nr. 2!

It would be great to have Christmas here in Scandinavian style :-)

Warm regards, Ingrid

Fröken Generös sa...

Vilka fina paket - jag är gärna med i utlottningen - jag länkar och tar två lotter! Jag blir glad för vilket paket som helst ifall jag vinner! Helena

Willy sa...

What a wonderful gardenblog. Lovely give-away. If I can participate to it I go for the first one. Pleace two tickets.
I read in your profile that you live in Sundsvall. The most northern place in Sweden I visited was Söderhamn.
Have a nice weekend,
kram Willy

Lisa sa...

Ja nog är ullstrumporna på alltid! Men dagens 8 grader var rena vårvärmen mot tidigare i veckan...

Min lott lägger jag på paket nr 2.

Kram :)

Katarina sa...

Klart jag vill vara med! Önskar mig helst paket 1 om Fru Fortuna står mig bi.
Kram!

Britt sa...

Klart jag vill vara med älskar att få paket. Jag får nöja mig med en lott för jag kommer inte ihåg hur jag gjorde för att länka, om jag lär mig hör jag av mig om en lott till//Britt

Britt sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen älskar att få paket. 1 lott för min del//Britt

Lily sa...

Genvägar är bra ibland ;-))

Jag vill gärna vara med i utlottningen :)
2 lotter till mig!

Kram Lily

Isas Trädgård sa...

Hej Charlotte !
Deltar jättegärna i din utlottning och länkar så klart ! Paket 1 önskar jag mig om turen tittar förbi !

Vilken jättefin utställning om amaryllisar ... urtjusigt med takkronan !

Tack för alla inspiration du ger !
Kram/Isa

Lena/isklockan sa...

Hej Hopp !!

Vill ju jätte gärna vara med i din utlottning av de små söta sakerna. Men hur ska man kunna välja. Ok paket 1 tar jag isåfall:-)Kramar

Malin - I min trädgård sa...

Åh vad jag skäms över att jag är så dålig på att kommentera just nu. Men det är full rulle, så då får det stå tillbaka...

Vi försöker också förenkla julen lite med maten t.ex. Men vi lyckas inte ;-). Alla gillar ju olika saker!

Klart jag vill vara med i din utlottning! Och om jag hade haft turen på min sida så skulle jag vilja ha paket 2. Jag tar två lotter och ska genast lägga ut en länk!

Kram M

haspet sa...

Självklart vill jag vara med i din tävling. Båda paketen är så fina så det spelar ingen roll vilket det blir om jag nu vinner. Länkat och klart= 2 lotter. Ha det gott.// Peter

Anonym sa...

hej vilken mysig blogg du har. Jag vill gärna vara med på din utlottning! Jag har länkat till din blogg också! Jag lägger mig också som följare till din blogg! Ha en fortsatt trevlig vecka! kram Nina

Anonym sa...

Hejsan
trevligt att hittat hit.
Jag är gärna med i din utlottning, att få ett liten paket i lådan skulle värma gott.
Kram och önskar dig en fin stundande helg och 3e advent.

softgrey sa...

Jag tar en lott och hoppas på det första paketet!

Bästa hälsningar

Anette

softgrey@shabbychickort.se

Inge sa...

Härliga paket, som gör det svårt att välja. Paket nr 2 skulle jag vilja ha. Två lotter, tack, har länkat i högra sidkolumnen i min blogg: http://nallepuh.blogspot.com/

Rosor och Pioner sa...

Så mycket fint, vill gärna vara med och prova lyckan på paket no 1
Tar 2 lotter och hoppas på tur.
Kram

Marie//Tekla Maräng sa...

Oj vilken härlig blogg jag har missat fram tills nu.
Länkar med bild i min vänstra spalt och skulle turen vara med mig så skulle jag välja nr 1.
2 lotter tar jag med mig.
På återseende.
Ha det gott:)

Monica sa...

Prövar gärna lyckan hos dig. Om turen är med mig så skulle paket 1 sitta fin :) "Åsså" länkar jag förståss...
Tjingeling

Unknown sa...

Hej!
Så kul att hitta hit, vill gärna vara med och tävla och länkar förstås hos mig.
Kram Allis

Unknown sa...

Hej igen!
Förlåt. är lite trött och förvirrad - ska nog gå och lägga mig nu ;))
Men jag vill ju ha 2 lotter och hemskt gärna paket nr 1 och jag har turen att vinna!
Godnatt

Anne B. sa...

Hej!
Oj så fina saker! Båda paketen är fyllda av härligheter, men paket 1 är nog ändå favoriten. Tar en lott, tack. E-post finns under sähköposti.

Pockethexan sa...

Vilken mysig blogg jag lägger gärna ut en länk till dig o din tävling, så två lotter för mig!
Jag vill så gärna ha pkt 1 för jag blev så kär i det läckra halsbandet o julstjärnan o...allt!

Kramis från Pockethexan själv som kan behöva många tips av dig sen när vi ska få liv i vår trädgård i stugan till våren!
<;D

Stina sa...

Jättefina vinster i ditt lotteri! Klart jag vill vara med, paket ett eller två spelar ingen roll om jag nu skulle ha turen med mig. Länkar för 2 lotter
Ha det gott!

Vardag och flärd sa...

Så fina vinster du lottar ut. Jag väljer inte för jag vinner aldrig men vill ändå ha två lotter.
Ha en härlig kväll!
Kram Eva

Joyforhome sa...

oj vad roligt att hitta hit. Vilken blogg. Den lägger jag mer än gärna in i min blogglista. Vilka klappar du lottar ut. Är mer än gärna med i din stora utlottning. Hoppas på paket nr 1 :) länkar såklart så två lotter

Håller tummarna

Kram Malin

Anonym sa...

Fina grejer, jag är med! Saknar blogg så en lott:)
Mvh Annelie M
a.e.m-49@hotmail.com

Mona sa...

Deltar gärna i din utlottning av fina vinster!
Har också länkat till din blogg.
Kram, Mona

Lina sa...

Jag tar en lott och håller tummarna. Jag gillar båda paketen, men måste jag välja så nr 1 med ekollonet!
/Lina (lina@settern.se)

Handarbete/Pyssel sa...

Åh! Vilken tävling! Och fin blogg!
Jag skulle gärna äga delarna i paket ett och drar en lott här!

Lovar, Yllestrumporna är på =)

Önskar dig en fin vecka!

Anonym sa...

JATACK jag är med!!

P & L

Agneta

heavenandearth sa...

Halloj!
Trevligt att hitta en fin trädgårdsblogg såhär mitt i vintern! ;-)

Jag e gärna med i din tävling o väljer nog paket 1! Men det var svårt!
Länkar hos mig för 2 lotter!

Önskar dig en skön tisdag!
Kram! Iréne
PS; Har du lust så finns det tävlingar hos mig!

Anonym sa...

Hej!
Vilken trevlig blogg jag hamnade på, och med en tävling att på till! ;)
Jag blir gärna med. Om jag skulle ha turen att vinna, önskar jag paket nr.1
Ha det så bra!

Hälsningar Nina C.
nina.c.hall(at)gmail(dot)com

Annas tipsblogg sa...

Vill självklart vara med och OM jag vinner skulle jag helst vilja ha paket nr 2..

har tipsat och länkat http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/12/julpaket_15.html

Angelica sa...

Hej! Jag är gärna med och tävlar! Tyckte båda paketen var roliga :)

länkar till tävlingen här:
http://linchies.blogg.se/2010/december/tavling-33.html

Kram på dig!

angelica.ljungkvist@live.se

Anonym sa...

Åh så fina paket!!
Norpar en lott och hoppas på paket nummer 2 :)

Maria
hatti_fnatti@hotmail.com

Hilde sa...

Hei! Jeg tar gjerne et lodd! Flotte gaver! :-)

Gugis Pärlor sa...

Hej! Trevligt att hitta till din fina blogg! Jag deltar gärna i din utlottning med två lotter ;O)

Kram Gugi

Bettan sa...

Jag vill oxå vara med i din tävling och hoppas på att vinna något av paket 1 eller 2.
Hälsningar från Norrland

Farfars stuga sa...

Vilka vackra bilder du har i din blogg!! Fina saker du lottar ut också så jag vill prova lyckan.

Länkar i bloggen.
Cia

evamar sa...

Jag tar gärna två lotter. Har inget särskilt önskemål på paket.

http://evamar.blogg.se/2010/december/julklappar-18-dec.html

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Jag är gärna med, skulle vilja vinna paket 2

Har tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2010/december/bloggklapp-1812.html

info@annakarlsson.se

Cecilia sa...

Hej Charlotte.

Jag är jättegärna med och tävlar. Paket 1 skulle passa jättebra i mitt shabby chic kök här i Dalsland.

Du har det jättefint förresten, kommer definitivt titta in här igen. :-)

1 lott alltså.. Ha det jättebra.

Kramar från Cecilia

Spacegirl sa...

Jag är gärna mecd och jag tar TVÅ lotter, har jag turen att vinna vill jag ha paket nr 2.
Här är min blogglänk
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/18-december-utlottning-hos-tradgardsflow.html

Spacegirl_@spray.se

erika sa...

2 lotter och vill vinna paket 2, men de andra är oxå fint
länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

Sandra - mamma till Molly sa...

Hej, jag är gärna med och skulle mer än gärna vilja vinna paket 1 :)

Tar 2 lotter!!

Länkat här: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/december/bloggklapp-1812.html

/Sandra
sandra.li@hotmail.com

Vicky M sa...

jag lägger mina på paket 2 :)


Ny lucka öppen i min julkalender: http://vicktoriamurawska.blogspot.com/search/label/adventskalendern var gärna med och tävla :) 500kr presentkort

Anonym sa...

Jag tävlar om paket nummer 1. :)
Mvh jeanette.helgesson@etanet.se

Anonym sa...

Jag tävlar.
Skulle vilja vinna paket nr 1!
Kram johanna
pleasedontfeedthemodels@hotmail.se

Anonym sa...

Tävlar om paket nr 2!
Har länkat här: http://hansmunmotminhud.blogg.se/2010/december/paket.html
/ mungipa@hotmail.se

Anonym sa...

Är gärna med och försöker att vinna paket 2.
Tipsat här om tävlingen: http://plasthinken.blogg.se/2010/december/tradgardsflow.html

Olelsi/Nettan sa...

Kikar in på morgonkvisten, ett paket skulle göra oss glada. Så vi tar en lott.
Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.
hockeytossan@hotmail.com

Josefine sa...

God Jul hälsning från Josefine & Hugo fr0stskadad@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill vara med och tävla om paket 1 :)

pannan_91@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill jättegärna vara med o försöka vinna paket nr 2, men alla paket ärnaturligtvisvälkomna. :-D. Vilken fin blogg du har!!
Kram Monica
monicaberglund@hotmail.com

Anna sa...

Hej hej!
Jag skulle vilja vinna paket 1 för det finns lite saker där som jag kan ge till min mamma i julklapp.
Hon kommer säkert bli glad då.
Länk till inlägget:http://tavlingarsomjagarmedi.blogg.se/2010/december/tavling-paket.html#comment

3 lotter alltså

Ha en bra Lördag

Ingrid sa...

Jag är gärna med och tävlar!
Två lotter och här är länk till min blogg:
http://lagomtnormativt.blogspot.com/2010/12/dagens-tavlingar.html

Har så svårt att välja paket för de var så fina allihop. :)

ingridhytt@yahoo.se

Anonym sa...

Hej! Vilken fin tävling, jag deltar supergärna =)
Båda paketen var så bra, men jag tror nog att jag tävlar om paket nr 2.

Hälsningar Sandra
santtu_nyberg@hotmail.com