tisdag 22 november 2011

Gamla silverfat

Glad Tisdag på er! 

Gamla fat och skålar i silverlook är lätt att samla på sig många av. Är rätt säker på att jag inte är ensam om det - visst är de toppen! Vet i ärlighetens namn inte hur många som fyndats på loppisar genom åren. SÅ användbara till allt möjligt. Som krukfat, till blomsterdekorationer, ljusdekorationer, stilleben, små vattenbad, förvaring, brickor, planteringar och mycket annat. Skålen på bilden tror jag har hängt med allra längst. En helt vanlig modell som ofta ses på loppisar. Någon som har en likadan?

Har nog lite dille på ljusdekorationer. Gillar sånt som är enkelt att göra. Här sand i botten som toppats med mossa. Resten ligger löst ovanpå. 
Snabbt och enkelt fixat. Brudslöjan ger en snöig känsla. Trevligare än fusksnö. Och allt kan torka på plats.


°°°
Nötta silverfat under terrakottakrukor är en favorit hos mig.


Majoriteten av silverfyndigheterna används ute i trädgården. , nu i trädgårdsvilotider tid är många staplade på hög i mitt nya lilla förvaringsrum i källaren, som numera är riktigt fullt (oj då.... hur gick det till ?!  haha....). Men en hel del får vara kvar i växthuset för att fortsätta användas under vintern, eller flytta in. Till värmen och julen.

Ha en härlig fortsättning på veckan!
Tack alla ni rara som som tittar in här och hälsar på. Och varmt välkomna alla nya läsare!

99 kommentarer: