söndag 27 november 2011

Mood board november

Om man leter noga finns det faktiskt en hel del färg kvar i trädgården. Allt är inte bara brunt och insomnat. För min del skedde letandet under vitt fluff. Som man kan se på bilderna snöar det idag. Hrmm.... säger inget mer om det just nu. Återkommer i nästa inlägg med snöfokus. Nu är det novembers mood board som är i centrum. Karin med bloggen Karin A fotografi anordnar en trevlig fotoutmaning just nu som går ut på att visa ett moodboard med det som är vackert (eller inte...) från trädgård och natur. Titta in hos Karin för att se fler bidrag eller för att delta själv!


De sista rosorna nyptes av, hängandes som de gjorde med snö över sig. Nä, nu måste jag bege mig ut för att rädda lite saker som riskerar att försvinna under snön. Troligtvis dock, om man ska tro prognoserna, lär inte snön bli långvarig. Men man vet aldrig..... Fler som det snöar hos idag ? Och hur går det för er som har storm?

Ha en härlig första advent!

19 kommentarer:

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Oj, fick ni snö nu...
Här regnar det och blåser ordentligt. Ett riktigt pysselväder.
Jag håller på med något kul och busenkelt till trappen, vi får se om det blir bra - ja då kommer det kanske upp på bloggen... åff kårrs;-)

Vet du förresten om man kan måla utomhus när det är vinter? Vi har ju flera plusgrader så jag funderar på en grej...

Kul med moodboardet, adventskramar H.

Lotta sa...

Vilken fin bild och vad härligt och stämningsfullt med snö! Här blåser det upp emot 30 m/s i byarna....och är +11 grader. Ha en fortsatt skön dag.

oumberligating sa...

Moodboard....hm...ett nytt ord för mig måste erkännas. Skulle vilja delta i denna fotoutmaning, fast då skulle jag vilja vara ute på landet vid vårt hus där! Visserligen så skulle jag kunna göra ett moodboard med vackra saker som går att återfinna på gräsplätten utanför vår lägenhet här i Stockholm. En ölburk, en kondom och en kanyl bla. Alla saker vackra i rätt sammanhang. ölburk= fest och goddryck, kondom= kärlek och värme (förhoppningsvis)
en kanyl= kanske en spruta emot någon ebehaglig sjukdom, fast i detta fall handlar det nog om något helt annat!
Nej, jag ska nog inte göra någon moodboard bild här ifrån inte, jag nöjer med din vackra bild!
Hoppas att allt är väl med dig och de dina, vill samtidigt önska dig en fin fortsatt Adventsöndag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

oumberligating sa...

hm...obehaglig skull det självklart stå! (ler)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Moodboard var en härlig idé. Måste jag prova, men inte nu när det blåser storm och regnar. Vi har 10+ så det dröjer nog innan det blir snö.
Allt gott,
Eva

Trädgården på Höjden... sa...

Ser härligt ut med ditt moodboard och den vita snön undertill.

Här håller stormen på att dra in och det viner ute och knakar i huset. En spännande advent helt enkelt!

Hälsar Åsa

AnnCharlotte sa...

Härligt moodboard du fick ihop.
Snö....vad är det för nånting?
Här har vi storm....ännu så länge inte så farlgt men det ska ju bli värre sägs det.
Ha det bra :)

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Åh, vilket fint moodboard du gjort! Burr för snö. Ja, himmel vad det blåser och stormar här. Har bara varit utanför dörren för att ge fåglarna mer mat.
Adventskram till dig!

Karin A sa...

Vilket fint bidrag Charlotte och vilken fin inramning med snön! :) Är sugen på en julros för att få blomsterfägring ute nu när nästan inget annat blommar. Hoppas du har en härlig första advent. Här blåser det redigt nu!

Kram Karin

Lotta 8`) sa...

Himla fin bild och jag fick titta två gånger och läsa ordentligt - det är verkligen snö du har med! Kul med snö, blir ju lite ljusare ute.
Här stormar det hej vilt och idag är jag glad, att jag inte är vid havet ;) Var ute och räddade soptunnan som var ute på eget äventyr på gatan ;)
Ha en fortsatt trevlig advent :)

Marian sa...

ooohh wat leuk een moodbord uit de tuin, je brengt me echt op een idee!!!
Je woont in een prachtig land, heb het met vakantie dit jaar bezocht, was erg onder de indruk...
Ik typ wel Nederlands, mijn Engels is niet zo goed om te typen, en je kan het tegenwoordig vertalen hé

mammaxtre sa...

Du har snö och jag har regn och storm utanflr mitt fönster.

Innan vi for hem från landet tog jag mig en runda på tomten för att leta färgklickar. Fann några men de blir färre och färre för var helg om går.

Ha en fin kväll

Ann-Sofie sa...

Stormen är för hemsk här. Mitt växthus blåser sönder medan jag bara kan sitta här inne och höra rutorna krossas.

Aquilejans sa...

Ingen snö, men en väldig storm, börjar undra om det aldrig ska sluta?
Mvh Malena

LissenTo sa...

Åh så fint det är på ditt moodboard och det finns många fina färger kvar i din trädgård. Dom små snöflingorna gillas också.

Ha en fin vecka. // Lissen

Pilgrim sa...

Här har vi 12 plusgrader och inte ett snökorn i sikte. Bara regn som smattrar mot rutorna. Känns lite lustigt med adventsstjärnor och regnskurar...
Ha det bäst!
Kram Hélena

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Så snön har kommit nu? Såg bilder från Ljusdal idag och där hade de byggt snögubbar.. Här fick vi några stora flingor men som försvann innan de hann landa på marken. Antar att det kommer smälta hos er också med de här temperaturerna... I morgon varnar de för storm här hos oss. Hoppas den lugnar ned sig och att det inte har blivit för illa i södra delen av landet.
Vackert det blev med julrosorna i förra inlägget och vilket superfynd du gjorde. :) Även här har julrosen (den enda som överlevde vårans blöta) massor av knoppar. Vågar inte hoppas på att de ska börja blomma... Men jag håller tummarna! ;)
Kramar!

It's me sa...

Beautiful...love from me............♥.. ♥... ♥....

godastunder-tokigaidéer Anna sa...

Här är det full storm så det knarrar i huset och men tor i mellan varven att taket ska lyfta så staka stormbyar kommer det in. Hoppas allt går bra under natten och att allt är helt i morgon.

Kram Anna

Jag vet och förstår att du inte är helt förtjust i snö men "me like " och jag kan knappt bärga mig....tänk om det inte kommer någon till Skåne i år då blir det bara grått och tråkigt, snön lyser upp