onsdag 25 januari 2012

Hyacintväska


Den som söker hon finner... Eller hur var det nu det var?! Ibland måste man kanske hjälpa till med det som ska hittas. Och hittade den här charmiga gamla väskan gjorde jag redan i höstas. Riktiga vårtecken är det skralt med just nu förstås. Hur jag än letar haha... Men, en aningen desperat och längtande trädgårdssjäl gör allt vad hon kan för att få sig en dos vårvibbar och har inget emot att själv bidra med vårfröjden. I marken ligger lökguldet och väntar på att få komma fram. Tids nog. Då behövs inga hyacintväskor längre. Men nu är nu. Vad gör man inte för att pigga upp på trappan så här i slutet av vintriga januari :-))




Solen kändes hoppfull i går. 
Men det är kallt. Burr.
Väskan värmer sig i växthuset idag.


°°°
Glad onsdag!
Vill passa på att hälsa alla nya följare varmt, varmt välkomna! 

28 kommentarer:

Hélena sa...

Vilken underbar bild med härliga vårvibbar! Måste fixa iordning på trappen så att det känns mer som vår. Idag sjöng fåglarna så vackert när jag gick till jobbet och igår var det fortfarande ljust när jag hämtade F, så snart, snart är det vår på riktigt.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Villa Ryttarängen sa...

Bästa vårväskan jag sett. Kram Pia

Trädgården på Höjden... sa...

Vilken välkomnande färgklick som tar emot hemma hos dig. Solen sken med ett vackert varm ljus här hemma i morse men nu är det grått och trist igen. Den lilla snön vi har klarar inte riktigt att lysa upp heller. Även här i södern fryser vi nu - tro det eller ej ;-)

Ha en fin fortsättning på dagen.
Hälsar Åsa

Kristina Bonander sa...

Så härligt vårligt näpet!
Kristina

oumberligating sa...

Hej Charlotte! En hyacintväska kanske vore något för mig, ser fint ut, fast just nu så håller jag på att plantera om ett 20-tal orkideér hos en "kund". Många underbara sorter, vet inte vad alla heter, men har sett till under några års tid att de blomat förut, så jag vet vilken prakt som väntar i detta lätt uppvärmda uterum! En riktig "sinnlig trädgård"!
Ja, vi får se vad framtiden har i sitt sköte för min del, trädgårdsarbete har jag en hel del av i mitt arbete då jag även jobbar med "hushållsnäratjänster", fast jag hoppas ju förstås på att få möjighet...hmm...tid för mitt eget projekt, men det kommer var så saker, blir det inte i år så blir det någon annan gång!
Ha det Bäst!
Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!

Landliggeren sa...

Du ryster da også den ene fantastiske ide ud af ærmet efter den anden :-). Skønne, skønne oplivende farver og fantastisk arrangement :-)

Ha´en god dag
Birgitte

Home and Lifestyle sa...

Your hyacint bag is wonderful, Charlotte! This winter we haven't got snow here but after the weekend we get frost, -10...it will be cold outside!

Enjoy your day! Many hugs, Ingrid

Helens trädgård sa...

Vad jag skulle bli glad över att mötas av en sådan vackert vårtecken vid bron.
Det var den snyggaste och tuffaste väskan jag sett på länge :=)

Ha det gott!

Sanna sa...

Vad är en Mulberry mot en Charlotte!? :)

Vill ha! Helt Divine!

Hos oss är det också kyligt, men fåglarna kvittrar. Snart är den här. :)

Ha det bäst.

Anonym sa...

Så vackert, tycker jag :)

Landbohaven sa...

Hvor ser det godt ud.
Hyacinter er bare skønne.
Tak for kigget.

Anonym sa...

Hej!
Hittade hit för första gången och gillar din blogg, här tittar jag in igen.
I sydliga Skåne är det äntligen lite vinter med frostklädd gräsmatta och jag har fått flytta in rosmarinen först nu.
/Emm

Helena sa...

Vilket välkomnande vid entrén :-) så rart!O sen när gästen går får den ta med väskan hem ;-)
KRAM från mig!

Susie på Stjärnarve... sa...

Det börjar kännas tradigt med den här trista årstiden, så jag bryr mig inte om den något mer utan satsar på att fixa med "vårsaker". Igår t.ex. köpte jag 4 plädar på REA som jag ska ha på altanen när den blivit "pimpad". Kunde ju inte ha rosa, turkos och lila till allt det röda, orange och svarta som blir nu.....

Anonym sa...

Underbara vårtecken (jag älskar lukten hyacinter ... bra för våren ...) inredda i fickan och mycket originellt! Tack för besöket, jag är mycket lycklig. Jag önskar er en trevlig vila veckan och skicka hälsningar från Waldhaus, Christine

Anonym sa...

Kreativt och vackert som alltid hos dig! Jag längtar till vår nya yttertrapp ska komma på plats, den är det sista som är kvar av bygget. Saknar trappa att pynta på! Kram Hanna

Lotta sa...

Oj så charmigt det blev. Det är nästan så man skulle vilja ta den med sig på shoppingrundan. Kan nog pigga upp en och annan vintertrött shoppare.
Kram

Sussi sa...

Så läckert!
På Formex såg jag en liknande idé, men väskan var i sandblästrad zink....stod lääääänge och funderade på inköp, men jag har ju bestämt mig för att bara sälja gamla saker. Men frestande var det!
Kram
Sussi

Unknown sa...

Hur läcker var inte den bilden då!!! Helt underbar och häftig så det förslår:)
Kram!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Oj så vårigt o vackert! Var hittar du alla härliga färger på hyasinterna?
Kram, kramforts

Godastunder-tokigaidéer sa...

Vilken underbar väska och sån skönhet med blommorna i. Hyacinter är verkligen underbart vackra och luktar himmelskt.

Krma Anna

Puumuli sa...

Det var ett tag sedan jag kikade in hos dig (är på jobb hela tiden känns det som...) och vad är det jag ser - en helt underbar vårväska!

Jag var på auktion i söndags och höll ögonen för tre lite liknande "strandväskor" som jag kunde ha använt i trädgården för att plantera sommarblommor i men orkade inte sitta tillräckligt länge och vänta på att de skulle tas fram. Ska på samma mäklares auktion på söndag igen så förhoppningsfullt finns väskorna kvar...

Ha en skön helg!

Kram
Sari från Puumuli

Anna sa...

UNderbar bild och en underbar blogg! Hit återkommer jag gärna!
Stor kram från Gotland

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Alltid lika härligt att kika in här hos dig. Bara vackert vart man än tittar :-) Hyacinterna blev verkligen en skön färgklick i sin vackra korg!

Trevlig helg!
Annika

Gunilla sa...

Hej Charlotte.

Du är fantastisk på att kombinera fina dekorationer.
Vilken härlig väska och hyacinterna lyser verkligen upp.

Ha en riktigt fin helg
Gunilla

Ninna sa...

Jag har en liten utmaning till dig, kika in på min blogg/Ninna

Frøken Solhat sa...

Findes ikke smukkere hos taskehandleren inde i byen :0)

Anonym sa...

Hej!
Väskan som du visar, har jag också. Min mors farmor hade den som äggväska, alltså samlade ägg i. Jag tycker mycket om den, men har den bara som prydnad. Jag älskar din blogg!!
Hälsningar Mariann Jansson