tisdag 2 mars 2010

Loppishjärta

Jag har ett loppishjärta. Med jämna mellanrum får jag ett behov av att besöka en loppis eller auktion. Saker och ting med ålder och patina utstrålar en känsla som inte går att nytillverkas.


 På loppisar och auktioner går det utmärkt att hitta trädgårdspryttlar. Mitt problem är dock att jag gärna hamstrar lite av varje för kommande behov, och har ingen riktigt bra plats för att förvara fynden. Nåja, det brukar lösa sig på något sätt... Denna gång blev det mer 'inne'-grejer från loppisen. Men jag har spanat in lite material inför vårplanteringarna längre fram. Längtar dit..


3 kommentarer:

Ruben sa...

Ser ut som du gjort riktiga fynd! (Beror på vad du betalade förstås). /Ruben

Ester sa...

Hej!
Tack för kommentaren på min blogg - den värmde verkligen.
Känner igen mig i ditt loppisinlägg. jag hittar också massor av "bra-att-ha-grejer" och får många idéer om vad jag ska göra med dem, men lyckas alldeles för sällan förverkliga dem. Det kommer alltid lite ogräsrensning emellan...
Må så Gott!
Ester

Charlotte sa...

Ruben: Det var verkligen fynd jag gjorde (är inte allt det man köper på loppis....:))) Jag är glad dock att jag inte bor i Stockholm eller någon större stad än vad Sundsvall är. Här är det fortfarande billigt på loppisar.

Ester: Ogräsrensning är också en fröjd för hjärtat... Loppisprylarna finns ju alltid kvar....

Vårhälsningar från norrland
/Charlotte