torsdag 11 mars 2010

Utblommad och vacker

Hittade denna vackra bild på en nästan utblommad pion som stod i en vas i köksfönstret förra sommaren. Utvecklingen från bullig och färgstark knopp till utslagen och blek blomma var vacker att följa. Som vackrast var pionen precis innan bladen föll av. 

Förutom att gå igenom bilder från förra året, håller jag på att bråka med bloggmallar. Axyllkraflikonampakriiiflikxxri???..... och fler liknande ord har kommit till mig när det inte riktigt blir som jag vill. Utrustad med verkligt tålamod är vad man behöver vara i de stunder när man inser att ens tekniska kunskaper är begränsade. Provar mig fram just nu tills jag hittar rätt. Puhh....!

PS. Fjällen bjuder än så länge inte på sol i någon större omfattning. Hoppas på de sista dagarna nu! 

8 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vilken underbar bild på en underbar blomma!
kram Anne-Lie

Sussi sa...

...vacker bild, naturens underverk! :)

Spirande grönt - sa...

Fin bild och härlig färg!

Hoppas att solen dyker upp:)

Rebecca

Ruben sa...

När man ser din fina sida, då tror man att du är en riktig fena på webdesign. Vilken vacker pionbild!! /Ruben

Annika Christensen sa...

Underbart vacker nästan så att man vill äta upp den!!!
Jag orkar inte bråka med bloggmallar längre.
Fy vad det är jobbigt och tråkigt!
Nu får min sida vara som den är ett tag.
Det är loggan kvar att fixa till.
Ha det gott
annika

Ester sa...

Hej!
Tack för den tröstande kommentaren om vinterns haverier på min blogg. Visst är det så, att saker som händer i trädgården sällan blir till de katastrofer man tror vid första anblicken. Det är tjusningen med att arbeta med levande material!
Må så Gott!
Ester

Linda sa...

Å vilken fin bild på Pionen! Min favoritblomma =) Vi verkar ha en hel del gemensamma intressen, vad roligt! Hälsningar Linda (www.gardenliving.se)

Moa sa...

Underbar bild.. just pioner är så härliga och svulstiga som knoppar.. och glädjer oss länge.. att bråka med bloggmallar tar på krafterna.. det bästa sättet o lära sig är att test sig fram.=).. även om det är jobbigt. Ha det gott/Moa