måndag 3 juni 2013

Vinn ett somrigt blombud

- Tävlingen är avslutad -

Att själv få eller att ge bort en bukett blommor är väl helt underbart - eller hur! Nu har du chansen att vinna ett blombud på en ljuvlig sommarbukett värde 400 kr från Euroflorist. Var med och tävla genom att berätta varför du vill vinna ett somrigt blombud (vem vill du ge buketten till och varför). Uppge även din mailadress. Tävlingen pågår till och med söndag 9 juni 2013. Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet för att vara med i tävlingen.


Det här inlägget är ett samarbete med Euroflorist. Vinnaren publiceras här på bloggen 10 juni. 

Bäst motiveringe utses av mig och representanter från Euroflorist. 
Vinnaren kontaktas för uppgifter vart blombudet ska skickas.Lycka till!


- Tävlingen är avslutad -


24 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge min man en blomster hälsning. Han skulle verklige behöva lära sig att ge blommor till sin fru (mig)! Jag fick nämligen en liten klen röd ros av honom när vi var ny kära detta föreföll för mig lite konstigt och mycket riktigt så kröp det fram att hade fått den på stan av socialdemokraterna som var ute på någon kampanj! Nu vill jag visa honom hur det skall se ut på riktigt!
Kram Emma Larsson
emmatorstensson@hotmail. com

Lotta sa...

Jag skulle så gärna ge mina svärföräldrar en stor blombukett, De är båda 89 år och bor själva i ett stort hus 35 mil ifrån oss....och nu behöver de all uppmuntran de kan få eftersom farfar haft en liten stroke och inte klarar sig utan farmor och hemhjälpen och farmor bröt lårbenet veckan efter sin 89 årsdag och försöker nu kunna börja gå igen....Farfars stora intresse har varit hans blommor som han nu inte kan sköta sedan några år och han kan heller inte gå ut så hans största glädjeämne är att få blommor som han kan njuta av inne.
Jag skulle bli så glad om de kunde få en vacker bukett.
Ha en fin sommarvecka.
Kram Lotta
lotta.birgersson@aries.vokby.se

GabriellaM sa...

Jag har en vän som behöver lite uppmuntran. Hon sliter alltid hårt för att göra livet bättre för alla i sin närhet. Men nu är det några som istället försöker göra livet surt för henne och hennes familj. (Och det på en helt felaktig grund, dessutom.) Jag tror hon behöver något som visar att det finns en värld bortom denna tunga period. En vacker, skir sommarbukett med hennes favoriter ranunkel och pion vet jag skulle få henne att känna att vi är fler som vill henne gott och få henne att orka kämpa en liten stund till.

Tack också för inspirerande bilder!

Mvh
Gabriella
gabriella@thesunnysideup.se

Luna Ek sa...

Säg det med en blomma och inte med tusen ord! Skulle både vilja ge och få en blombukett. Det stärker alla band.

Mvh
Luna
luna.ek@bredband.net

Lyckans lilla hus sa...

Åh, jag skulle faktiskt vilja ge min söta "lilla" snart 8-åriga dotter hennes första riktiga blomsterbukett. Bara för att hon är så underbar med sin livsglädje och för att hon var så duktig i sin saknad efter mamma när hon var på vift i Englands trädgårdar i fyra lååånga dagar ;). //Marie

Lyckans lilla hus sa...

Oj, min mailadress... :). marie.harlin@spray.se

I HAVEN HOS ♥ EVIGGLADE sa...

Hej Charlotte
Hvilken gavmild ide. Så fin en tanke at sende blomster til dem man holder af.
Jeg skulle vilja sende blomster til min moster, som mistede sin mand for nyligt. Hun är altid så søt ved mig og trænger et lille kram og en smuk blomst. Hun bor i OXIE, nära Malmø.

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!! Jag bor i New York sedan ett år tillbaka. Fast att jag är så långt bort från min mamma, finns hon alltid där för mig. Natt och dag. Det känns fantastiskt att ha ett sådant stöd från henne och jag vill ge henne en fin blombukett som tack för att hon alltid tänker på mig :) ha det gott. mvh emely.drugge@hotmail.com

Madeleine Berglund sa...

Hej! Jag vill ge en ljuvlig sommarbukett till mig själv som är häggravid. Vår efterlängtade son är beräknad 10 juni. Vad vore inte vackrare än två lyckliga nyblivna föräldrar med en nyfödd son i famnen, två nyfikna bondkatter.. Och så sommarbuketten där på nya hemmagjorda betongskivan i vardagsrummet. Vilken kärlek! Tack! Kram Madeleine - Mitt hem och jag

Pia Gustafsson sa...

Alltid roligt att få eller ge blommor. Jag vill ge buketten till mina söner som kämpar med både det ena och det andra. Dom är värda en stor fin bukett alla tre. Rolig tävling och min mailadress är. gustafssonspia@hotmail.com

Sarah sa...

Hej Charlotte! Min mormor är världens bästa, en riktig krutgumma som tyvärr har haft otur och varit svårt sjuk i flera år. Vi har alltid stått varandra väldigt nära men nu när jag har flyttat från Stockholm till Linköping för att plugga ses vi allt för sällan. Jag skulle vilja visa henne hur mycket hon betyder för mig och egentligen vill jag ge henne hela världen och framför allt hälsan tillbaka. Om hon skulle få en blombukett skulle det göra hela hennes vecka! Tack för en inspirerande och mysig blogg, har handlat av dig och alltid blivit mycket nöjd :) Med vänliga hälsningar, Sarah

Sarah sa...

Glömde såklart min mailadress; sarbr_959@student.liu.se

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Mamma, 85 år, börjar sjunka in i glömskans dimmor. Men ögonblickets glädje, som en färgglad bukett leverad till dörren, kan hon fortfarande njuta av!

Anonym sa...

Hej Charlotte! Jag skulle så gärna vilja ge min sambo en underbar bukett för att han står ut med alla mina idéer som jag vill förverkliga i trädgården :-)

Mvh ingela.goode@telia.com

Anonym sa...

Om jag vann skulle jag ge en ordentlig blombukett till min älskade mormor som fyller 83 år i juni! Efter tio år från skellefteå, har vi nu äntligen flyttat tillbaka så vi bor i samma stad som min mormor igen. Vi kan nu ses oftare och mina barn (hennes barnbarnsbarn) kan få en relation till henne och lära känna henne. Hon lägger aldrig pengar på att skämma bort sig själv - därför vill jag få ge henne en extra uppmuntran och en blomma som tack för att hon finns!

Anonym sa...

det var jag som skrev om att ge blombuketten till min mormor, glömde skriva min adreass elin.forsman@gmail.com

Meta sa...

jag vill ge den till mig för att jag känner sorg över att inte få vara kvar i förskoleklassen jag är nu, utan skall vara på småbarnen i förskolan, jag med min fibromyalgi hur det nu skall gå.
Ha en fin vecka
Kram Metacold@hotmail.com

sara_fm sa...

Jag skulle vilja ge en bukett till min mamma som har brutit handen.
Hon bröt handen, gick gipsad i två veckor. Sen såg dom att allt låg fel och har nu fått operera handen igen och ytterligare ett antal veckor i gips.
Och hon är en sån som använder växter och blommor som anti-deppresionsmedicin. Så en bukett skulle lätta hennes (just nu) tunga sinne.
Gillar för övrigt din blogg. Så kul att läsa om hur allt utvecklas.

Mvh
Sara
sara_svall@hotmail.se

Lene sa...

Vilken underbar gåva att ge bort!
Jag skulle vilje ge blommor till min svärmor som bor altför långt bort i Sverige.
Hon er en underbar person som jag er mycket glad i, men jag får inte se henne så ofta som jag skulle önska.
Hon ville blitt otroligt glad för en uppskattning och så hade jag fått ge lite tilbaks eftter å ha fått herlige syrinstiklinger som blommar redan i år :-)!

(Ursäkta min svorska :-)

Hilsen
Lene Lier i Norge
lene@mattelene.com

JennieS sa...

Hello Charlotte, jag skulle då genast skicka buketten till min allra finaste vän A i Hjo. Hon har en fotbollsspelande son som pajar gräsmattan och de har byggt ut huset vilket fullständigt förstört i stort sett allt blommande på tomten. Jag vet såhär på avstånd (jag bor i Stockholmstrakten) att hon saknar blommor men även mig (!) och jag tror hon skulle bli mäkta förvånad och fullständigt överlycklig av en bukett blommor. Hälsar jennie@legionen.se

Anonym sa...

Hejsan i den bästa tiden av året!
Jag skulle så gärna vilja ge en vacker bukett till min dotter som fyller 25 på onsdag men som i år inte vill bli firad alls. Hon har haft många tunga år i sitt beroende men har nu påbörjat en behandling och hjälp.
Fast man ska acceptera andras vilja så vet jag att hon skulle uppskatta en fin bukett oerhört mycket. Saker och ting har inte längre något värde i vår familj. Men det som växer och gror står för livskraft och det ljusar upp våra mörka stunder.
Tack för alla dina vackra bilder! De har gett mig många positiva stunder!

Bästa hälsningar catrine.hovanta@sundsvall.se

Jenny Sjöberg sa...

Jag vill ge en uppmuntrande bukett till mina svärföräldrar i Piteå. Varje sommar kämpar de på med att driva en dansloge. De tycker givetvis att de är jättekul att sköta danslogen som lockar många glada dansare. Men det är ett tufft jobb, det blir sena kvällar och många föreberedelser däremellan. Dessutom är de inte jätteunga, utan fyller 83 och 70 år senare i år... Inte många som vid den åldern orkar var upp till långt efter ett på fredagkvällarna.
Jag tycker verkligen att de är värda en bukett för det fina arbetet som de utför som kommer till glädje för så många danssugna.

jenjonsjoberg@hotmail.com

Anonym sa...

Hej jag önskar vinna en blombukett o ge den till mej själv =) just nu är jag mamma ledig med två små busar o då prioriterar man inte att unna sej blommor. Min sambo glömde bort morsdag o jag fick ens inte ett grattis förväntade mig inte blommor ( är inte bortskämd på den fronten) men en liten uppskattning är aldrig fel, så då får man väl skaffa den själv! Mvh Cissie mailadress: cizzie_80@yahoo.com

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle vilja ge en bukett blommor till min dotter som går ut nian den 13 juni. Jag är så stolt och tacksam över ha en sådan fin och duktig dotter!
/Uni Andersson
uni.andersson@telia.com