tisdag 16 augusti 2016

A little hello!


 Ett litet livstecken från mig här :-) 
Jag håller just nu till på instagram. 
Där uppdaterar jag ofta flera gånger per dag.

'Rocco'

Jag hittar säkerligen tillbaka till att blogga oftare än jag gjort senaste tiden men just nu passar instagram mig allra bäst. 
Där heter jag charlottegardenflow.


Sommaren rusar fram och det är vemodets augusti. 
En i allra högsta grad underbar månad men också svår eftersom sommaren är på väg att ta slut, den man vill ska vara för evigt.


°

Välkommen till instagram (charlottegardenflow)!

Fortsatt fin augusti till er alla!

/Charlotte





15 kommentarer:

Laila sa...

Äntligen ett livstecken från dig! Jag håller mig borta från både instagram och facebook - än så länge, Men det börjar kännas lite folktomt här i bloggosfären eftersom många väljer de snabbare(?) träffpunkterna nu för tiden... Augusti är en svår månad, i år känns det dessutom som om hösten anfaller tidigare än vanligt. Supertorkan här bidrar säkert.
Allt gott!/Laila

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Vackra bilder! Har saknat dig på bloggen. Också jag har skaffat ett instagramkonto men ännu inte kommit igång. Kanske behöver jag en ny telefon?
Ha det gott!
Birgitta

Drömgården sa...

Vackra bilder du bjuder på. För mig igen har jag senaste tiden bloggat mer än jag brukar. :)
/Kitty

Meta sa...

Undrade om du övergett oss helt. Så det är kul att få ett livstecken från dig. Jag har inte instagram så jag får vänta på din inlägg här. Du gör så fina höstplanteringar de längtar jag efter att få se. Här är det höstvittring även om jag inte alls vill det.
Ha det gott och återkom igen
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Härliga bilder! Ja jag borde ta tag i det där med Instagram oftare men än föredrar jag bloggen :)
Ha en finfin vecka!
Kram från Titti

Lotta sa...

Nu ska jag absolut öppna instagram lite oftare!
Ha en fin vecka /Lotta

Luna Eks Trädgårdsblogg sa...

Instagram är nog smidigt, men jag tittar aldrig på det och vill inte splittra mig själv heller. Välkommen tillbaks med både bild och ord. Har också känt att hösten kommer fort, särskilt när det varit så dåligt väder som i augusti i år.
Tack för att du gav ett livstecken på bloggen också.
Luna

Rost och rädisor sa...

Trevligt med ett livstecken här även om jag njuter av dina bilder på insta också.
Ha det så gott
/Anette

Millas Trädgård sa...

Tycker också att insta är smidigt. Snabba inlägg från nuet. Blir lite längre mellan blogginläggen. Fast det blir kanske mer tid framöver i höst. Jag njuter i alla fall av alla härliga bilder ifrån din fantastiska trädgård. Synd att jag bor så långt bort...
Allt gott! Milla

Livsnyderhaven.dk sa...

Dejlige billeder 💚 jeg følger dig på Instagram, tak for skønne billeder der. Jeg selv er mest aktiv på instagram, men blogger stadigvæk lidt. Det er skønt at være aktiv begge steder, men det er også et stort arbejde. Hav en dejlig søndag.

Hilsen Maria
Livsnyderhaven.dk

Camila360 sa...

Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-BACK
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
 ogagakunta@gmail.com

Kanokporn sa...

Supertorkan här bidrar säkert.


Gclub

priyanka sa...


zapya
zapya app
zapya apk
zapya download
I have zapya app so please you want install it.

akshayavengala sa...

appvalley
appvalley apk
appvalley download
appvalley for ios
appvalley for android
appvalley app
Then, tap on Apps from the menu list.

Larry sa...

Your idea is excellent. F ound reading this essay to be interesting. I want to send you this article about the color blind test online. People who are color blind are less able to discern between different color shades than those who are not.