lördag 6 mars 2010

Stapplande försök

Tänk om man ändå kunde teleportera sig ner till Malmö och mässan för en liten vårlig vitamininjektion... Ser istället fram emot att få läsa om härligheterna på bloggarna:)

Vad gör en insnöad trädgårdsentusiast för att hålla ångan uppe i väntan på varmare tider tro...?

Jo, fram åkte pennor och papper och så började jag kreera fram några förbättringar som jag absolut vill genomföra i vår/tidig sommar. Listan är självklart oändligt lång på vad jag skulle vilja göra totalt sett i förändringsväg. Har rätt många delar som är helt obearbetade.

Tänk om man ändå hade talang att göra snygga skisser. Var inne på 'Skogstorpet och trädgården' och beundrade de fantastiska skisserna Jens gjort. Mina stapplande försök att plita ner vårens projekt på papper gav ändå mersmak (trots brist på talang).


Nu väntar tvättstugan och packningen inför den stundande resan till fjällen (och ännu längre bort från några eventuella vårtecken...)Men oändliga vidder, solsken, fart i backen och mys framför brasan är inte helt fel det heller...(datorn åker naturligtvis med den också :))

5 kommentarer:

Spirande grönt - sa...

Om det ändå gick att teleportera hit och dit... Då kunde nån vänlig skåning få stoppa in ett knippe snödroppar i teleportören och skicka med destination Skaraborg och min trädgård:)

Ha en trevlig lördag!

Rebecca

Ruben sa...

Jag har min "skiss" någonstans bland de grå cellerna. Behöver varken penna eller linjal, och det bästa av allt, det finns inga synliga bevis på arbeten som inte blivit gjorda! Ha det gott i fjällen!
/Ruben

Charlotte sa...

Rebecca: jamen eller hur - det vore fantastiskt om det gick! (Fint namn du har förresten - min dotter heter också så :))

Ruben: 99,8% av mina planer finns också i bland vindlingarna i huvudet :)

Trevlig helg!
/Charlotte

Jens Svensson sa...

Tack för dina värmande ord och kul att du länkar till min blogg! jag har som jag nämnt tidigare imponerats av din fina hemsida och gamla blogg så nu får jag kolla igenom denna nya på blogspot! Kul och välkommen!

Charlotte sa...

Tack själv Jens! Hemsidan kommer jag ha kvar. Det är bara blogg-delen som flyttat. På hemsidan har jag lite andra möjligheter att kreera layout-mässigt...

/Charlotte