tisdag 4 maj 2010

Fullt i bilen?

Komposten i all ära, men allt kan den inte härbergera. Så här i städartider i trädgården blir en och annan gren ansade och läggs på hög... Vet inte hur ni andra löser dessa skrymmande biprodukter som blir av allt städande? Högt upp på min önskelista står en sådan där maskin som gör flis i alla fall..... 

Hur tänkte föraren? :-)

Man skulle kunna tro att jag hittat bilden på nätet. Men nej då. Har tagit den alldeles själv sittandes längst fram i en transferbuss på väg mot flygplatsen i Heraklion efter en skön semester. Man undrar hur bilföraren tänkte? Väldigt skojigt hade vi det i bussen i alla fall medan bilen körde framför oss i många mil på serpentinvägar med vajande grenar från alla möjliga håll....


PS. Maken som är bortrest i någon vecka till kommer att få sig en härlig överraskning när han kommer hem... Turligt nog har vi en släpvagn.... :-)

Skoj i vardagen är viktigt! Och det går nästan alltid att hitta det skojiga i tråkiga och jobbiga saker också. Eller hur! Det blir så mycket lättare och roligare då.... :-)

20 kommentarer:

Marie Lithén sa...

hahhaha helt underbar bild, förmodligen kommer den att bli spridd på nätet,-)

En kompostkvarn är guld värt, älskar min, trots att jag bor på landet och kan göra fulhögar lite varstans. Så är det ju så underbart att få fram eget täckmaterial, å bra blandning till komposten.

Madame C sa...

Det var den roligaste bilden jag sett på länge! Ja, sannerligen, hur tänkte den föraren??? Det är så sant, Charlotte, skoj i vardagen - det är konsten att leva ett gott liv;)
Ha det gott,
Charlotta

Skaparglädje sa...

Vilken härlig bilbild. Hoppas han hade bra sikt framåt åtminstonde. Vi eldade upp våra trädgårdgrenar till valborg.
Kram Anne-Lie

Annelie sa...

Vilken rolig bild du har tagit. Trodde som du sa att du hittat den på nätet, men det var det inte. Förstår att den föraren bjöd på underhållning. Hur sjutton såg han?
Vi får mycket trädgårdsavfall här i trädgården och tyvärr så göms en hel del bakom förrådet vilket gör att det säkert är ett perfekt ställe för små djur som man kanske inte vill ha i trädgården. Det som ramlar i skogspartiet bakom oss får oftast ligga. Vi har en del Poison Ivy där och vill därför inte påta omkring där.
Naturens skapelse utan ansning är ju faktist ganska vacker. Ett litet konstverk som ett garnnystan nästan där man varken ser början eller slut.

Ha en riktigt bra dag - har du fått ner bollen förresten?

Kram

Annelie sa...

Och ja just det, en chipper skulle vara helbra. Instant mulch.

haspet sa...

Helt underbar bild. Jag har en stor hög med stora stenar som däljer en och annan gammal torr gren och annat som naturen "fått tillbaka" av mig. Men nu räcker snart inte dessa stenar till för att dölja eländet, då får man väl försöka hitta något nytt ställe;-).
Ha det gott. // Peter

AnnCharlotte sa...

Jag har kört med en tre meter hög bambu i bilen en gång...inget som stack ut visserligen men känslan var nog liknande som i din bild...och så mycket djur det kröp omkring i bilen efteråt....;))

Mammasblommor sa...

Det var en galet rolig bild!!
Man kan verkligen undra hur han som körde tänkte, kanske han inte tänkte alls!! Förstår att det blev muntert i bussen!! ;o))
Ha det gott!
//Margot

Njut i din trädgård sa...

Fantastisk bild!

Jag har länge funderat på en sån maskin jag med, men så glad jag blev när goa grannen införskaffade en som han så gärna lånar ut! :) I utbyte mot en massa blommor o blad...

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Precis så där ser det ut när jag packat min kära bil till tippen:-)

Jag kan alltså platsa i vilken balkanstat som helst:-)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Vilken fantastisk bild. Otroligt att du tagit den själv - och att han körde med taket fullt. Fast det är klart, ställer man sig vid infarten till tippen (återvinningsstation gubevars) en lördag förmiddag så ser man förmodligen något liknande.
Eva
ett gott skratt behöver vi varje dag.

Lotta sa...

Ha ha! Underbar bild. Själv fick jag en flis i present för några år sedan. Den går varm i dessa tider och är utsedd till min bästa trädgårdsmaskin.

Helena sa...

Hej Charlotte,
Vilken underbar bild!

Jag har faktiskt varit på smygbesök hos dig förut, men hann då inte lämna en hälsning. Dina bilder är helt ljuvliga och ditt växthus blir jag alldeles kollrig av att titta på - vill ha, viiiill ha... ;-D

Och vad gäller inredning eller "utredning", så håller jag med dig att det är lite samma sak, med skillnaden att ute-stilleben inte riktigt förblir som de skapades från början...härligt hur som helst!

Varmaste hälsningar, Helena, The Swenglish Home

Trädgårdsdrömmar sa...

Det ser ut som vår bil efter att vi varit ute på trädgårdsresa med Trädgårdsamatörerna. Då ser man knappt inte vägen för alla träden.
Ha det gott
Carina

Trädgårdsdrömmar sa...

Ps. Kan jag få låna bilden för att ev sätta in den i STA Älvsborgskretsens blomblad???
Carina

Charlotte sa...

Det går jättebra Carina! Berätta bara någonstans var bilden kommer ifrån :-)

/Charlotte

Moa sa...

Fniss.. vilken underbar bild.. men jag undrar som alla andra hur han tänkte.. och framför allt vart han skulle med allt? En skojig bild som väcker tankar.. förstås som vi behöver.. *ler*. Undrans vad för överraskning som maken får.. ?
Ha det gott Moa

Annelie sa...

Bollen är nere och du lever. Bra!

Mylla sa...

Säger som Hillevissan. Det pinsamma är att min bil också nästan ser ut sådär på väg till tippen. Har man ett fordon utan dragkrok är släpkärra något att drömma om.
Riktigt ljuvlig bild!

Frøken Solhat sa...

Hold da op hvor morsomt. Charlotte.......virkelig godt billede. Godt at takke dagen af med et lille grin :0)

Tak for det.