fredag 27 juni 2014

Tusen Trädgårdar 29 juni

Hej svejs i sommaren! Hoppas ni har det bra. Jag spenderar min mesta tid just nu ute i trädgården, vilket jag gissar att jag inte är ensam om att göra. Vädret är väl inte det bästa och finaste sommarvädret... så det blir till att bylsa på sig mest jämt för att inte frysa. Men, men. Tror fortfarande på att det kan bli en toppen sommar med värme som räcker och blir över. Eller hur! Rosorna står i startgroparna för att slå ut, de tidigaste har redan gjort det. Saknas lite värme bara. Precis just nu i dagarna fixas det och donas här inför helgens trädgårdsbesök: Tusen trädgårdar på söndag och ett gruppbesök på lördag. Ska bli såå roligt. Håller tummarna bara för vädret ska bli så bra som möjligt. Som det ser ut nu verkar det bli  en gnutta ostadigt. Hoppas innerligt på uppehåll i varje fall och i drömscenariot SOL :-) Det har varken blivit särskilt mycket fotande eller bloggande sista tiden, men i kväll fick jag ett ryck och tog lite bilder. Ska samla ihop lite bättre sen och visa det senaste projektet i ett eget inlägg. Lite av det kan man se på de första bilderna.


Varmt välkomna till trädgården på söndag!
kl. 10 -17

Det kommer finnas hembakat ekologiskt fika och så klart är shopen öppen, där det just nu finns en del finfina växter också. 
Har precis fått hem en ny leverans av Haws vattenkannor dessutom med flera modeller som inte är upplagda i webshopen ännu.

Adress och information kring parkering: HÄR

/Charlotte




15 kommentarer:

Eva sa...

Önskar att jag bodde närmare din fina trädgård.
Lycka till, både på lördag och söndag!

Anonym sa...

Åh, det ser ju alldeles fantastiskt underbart ut! Lycka till på söndag Charlotte, och hoppas att det kommer massor av folk till dig. Här i Malmö håller jag öppet i Tages trädgård, det ska bli så roligt. Stor kram till dig!

Louise sa...

Så vackert formad den är, hade varit kul att promenera i. Ser att era allium och irisar blommar fortfarande, häftigt att det är så stora skillnader över landet.

Rost och rädisor sa...

Den ena vyn vackrare än den andra. Ha det fint på söndag.
Anette

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Ja din trädgård är verkligen nåt alldeles extra!
Helt fantastisk!!!
Och fikat förra året aaamazing ;)
Funderar på om man ska kika in igen! :)

Lycka till med allt!
Kram :)

♥Min Eden♥ sa...

Din trädgård står mycket högt på de trägårdag jag vill se :) Ha det bra bloggsystra och hoppas du får många besökare...(kanske vädret blir bättre också, vi får hoppas på det!)

Karin A sa...

Din trädgård är lika vacker och inspirerande som alltid. Önskar att jag bodde lite närmare så jag kunde komma imorgon. :) Hoppas det blir en fantastisk dag! Kram Karin

Gjuterian sa...

Önskar dej lycka till imorgon. Jag är jättenervös...

Kram från Helen

Lena sa...

Tack för en fin stund i din trädgård idag!
Lena

Anjas Hill sa...

Så inbjudande och fint! Så synd att Sundsvall är inte inom rimlig restid för mig med en diabeteskatt hemma som behöver två sprutor om dagen - då måste jag ju vara hemma inom ca 12 timmar!/Anja

House and Garden by Bia sa...

Så fin trädgård du har....missade helt det här....det kanske var vädrets fel,hehe....
Ha det fint!
Bia

Jennica D sa...

Ser ur att vara en härlig trädgård! Undrar över vilken den vita clematisen med lila mitt är? Dessutom undrar jag vilken häck det är som ses på bild nr 6? Åker söderut i juli men lyckas precis missa de dagar du har öppet så det fysiska besöket får vänta till ett annat år. " besöker" dock via bloggen!

Hälsningar Jennica, Umeå

Anonym sa...

naturally like your web-site but you need to test the
spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling
problems and I to find it very troublesome to inform the reality nevertheless I will
certainly cpme back again.

My web-site; battlefield 4 cheat score

yanmaneee sa...

lebron james shoes
coach outlet sale
yeezy
curry 4
hermes
calvin klein outlet
cheap nfl jerseys
fitflop
golden goose sneakers
coach factory outlet

hathoughsh sa...

a knockout post internet company website click learn this here now Gucci Dolabuy